Oversikt over oppgaver og ansvar i kiosken 


Charlotte Vidringstad og Merete Brunvatne




Salgsvarer i kiosken:

Pølser i brød/lompe (Fint eller grovt).

Go morgen yoghurt

Smoothie

Mr. Lee (nudler)

Oppkuttet frukt i beger (velg frukt som ikke blir fort brun)

Vafler - Søgnerøra

Kake, og evt. boller. Det skal også være glutenfrie alternativ. (gluten og laktosefri melblanding til sjokoladekake går det an å kjøpe på Coop Extra, den er veldig god og enkel å lage)


Rutine i pdf til print:Kiosk SHK september 2018.pdf





Kiosk instrukser/rutiner


Kaffe

  • Kaffe og filter finner dere i skapet.
  • Dobbel kaffetrakter: til en full kolbe vann skal det være 5-5,5 måleskjeer med kaffe. Bruk små kaffefilter. Små kaffefilter finner dere i skapet. Kaffen helles på de små kaffekannene.
  • Stor kaffetrakter: vri den røde hendelen under vasken ned til venstre. Vannet kommer da automatisk. Bruk store kaffe filter (finnes i skapet). Bruk 6-7 måleskjeer med kaffe. Stor kaffekanne plasseres i kaffetrakteren, lokket må vippes av. Trykk på rød knapp. Kaffen renner ned i kaffekanna.


Vafler

  • Ha alltid et bakepapir og et stekebrett under vaffeljernet for å unngå søl på benken. 
  • Bruk formfett eller margarin til å smøre vaffeljernet med. 
  • Bruk ei rist til å legge vaflene på. 
  • Bruk "pølseklypa" i plast til å ta ut vaflene av jernet for å unngå at jernet blir ødelagt. 
  • Tørk av jernet og ledningen etter bruk.


Frukt


  • Frukten kuttes opp og legges i plastbegre med buet lokk.
  • Frukten oppbevares i kjøleskap på benken sammen med smoothie.


Pølser


  • Ferske pølser ligger i kjøleskapet. Går det tomt her, er det bare å ta ut av fryseskapet.


Pølsekoker


  • Sett støpselet i kontakten inne i skapet. 
  • Fyll vann i den underste beholderen til max merket.
  • Sett den løse kolben oppi og legg begge ristene oppå hverandre på den ene siden.
  • Fyll vann opptil den øverste rista.
  • Kok opp vannet, skru ned varmen til 40.
  • Pølsene varmes i vannet. Når de er varme, legges de over på rista hvor de vil holde seg varme.
  • Ikke legg i for mange pølser av gangen. Pølser er best når de er ”ferske”.


Brusskap

  • Fyll dette opp før dere forlater kiosken, slik at det er god kald drikke til neste arrangement. 
  • Pass på at dere setter den nye brusen innerst. 


Smoothie

  • Ferdig porsjonerte poser med jordbær+banan ligger i frysen. 
  • Spe på med eplejuice.
  • Smoothien oppbevares i kjøleskap på benken sammen med frukten.


Etter dagens slutt

  • Husk å trekk ut stikkontakten av tekoker, kaffetrakter, pølsekoker, vaffeljern mm. Rød hendel under vasken vris opp igjen til høyre. 


Rengjøring av kiosken

  • Vaskemidler står i skapet under pølsegryta.
  • Vask disker og redskaper dere har brukt, rengjør kaffetrakter, pølsekoker, vaffeljern mm og vask gulvet.
  • NB (Det skitne vannet etter gulvvasken tømmes i utslagsvasken ved toalettene).
  • Tørk av bordene i klubbrommet hvis disse har vært i bruk. Vask over gulvet også her om nødvendig.
  • Tøm søppelbøtter i og rundt kiosken og på tribunen. Sett i nye hvite poser. Er det kommet lekk i en pose, skyll ut av bøtten før ny pose settes i.
  • Tøm søppel i garderober.
  • Søppel skal bringes opp i søppelbua før dere forlater hallen, hallansvarlig har nøkkel til denne.


Oppgjør kontanter

  • Opptelling av kontantkasse etter dagens slutt gjøres av 2 stk. La det ligge igjen ca kr 1000 i vekslepenger i pengeskrinet (Mange kommer med 200 lapper, så det er greit å ha liggende). 
  • Det ligger oppgjørsskjema i skapet med pengeskrinet.
  • Fyll ut oppgjørsskjema og legg skjema + kontanter i konvolutt som legges i safen (kode til safen på eget skjema brukernavn og passord).


Kontaktpersoner kiosk: 

  • Charlotte Vidringsstad, mobil 938 70 360
  • Merete Brunvatne, mobil 951 09 096


Dokumenter som kan skrives ut: 

Kiosk SHK september 2018.pdf

Powered by: Bloc