Oversikt over oppgaver og ansvar i kiosken 






Salgsvarer i kiosken:

Pølser i brød/lompe (Fint eller grovt).

Go morgen yoghurt

Smoothie

Mr. Lee (nudler)

Nøtter

Vafler - Søgnerøra

Kake, og evt. boller. Det skal også være glutenfrie alternativ. (gluten og laktosefri melblanding til sjokoladekake går det an å kjøpe på Coop Extra, den er veldig god og enkel å lage)


Rutine i pdf til print: SHK Kiosk rutiner 2023.docx





Kiosk instrukser/rutiner


Kaffe

  • Kaffe og filter finner dere i skapet.
  • Dobbel kaffetrakter: til en full kolbe vann skal det være 5-5,5 måleskjeer med kaffe. Bruk små kaffefilter. Små kaffefilter finner dere i skapet. Kaffen helles på de små kaffekannene.
  • Stor kaffetrakter: vri den røde hendelen under vasken ned til venstre. Vannet kommer da automatisk. Bruk store kaffe filter (finnes i skapet). Bruk 6-7 måleskjeer med kaffe. Stor kaffekanne plasseres i kaffetrakteren, lokket må vippes av. Trykk på rød knapp. Kaffen renner ned i kaffekanna.


Vafler

  • Ha alltid et bakepapir og et stekebrett under vaffeljernet for å unngå søl på benken. 
  • Bruk formfett eller margarin til å smøre vaffeljernet med. 
  • Bruk ei rist til å legge vaflene på. 
  • Bruk "pølseklypa" i plast til å ta ut vaflene av jernet for å unngå at jernet blir ødelagt. 
  • Tørk av jernet og ledningen etter bruk.


Pølser

  • Ferske pølser ligger i kjøleskapet. Går det tomt her, er det bare å ta ut av fryseskapet.


Pølsekoker

  • Sett støpselet i kontakten inne i skapet. 
  • Fyll vann i den underste beholderen til max merket.
  • Sett den løse kolben oppi og legg begge ristene oppå hverandre på den ene siden.
  • Fyll vann opptil den øverste rista.
  • Kok opp vannet, skru ned varmen til 40.
  • Pølsene varmes i vannet. Når de er varme, legges de over på rista hvor de vil holde seg varme.
  • Ikke legg i for mange pølser av gangen. Pølser er best når de er ”ferske”.


Brusskap

  • Fyll dette opp før dere forlater kiosken, slik at det er god kald drikke til neste arrangement. 
  • Pass på at dere setter den nye brusen innerst. 


Smoothie

  • Ferdig porsjonerte poser med jordbær+banan ligger i frysen (1 pose + ca 8 dl juice blandes, fyll på med juice om det blir for tykt). 
  • Spe på med eplejuice.
  • Smoothien oppbevares i kjøleskap på benken sammen med frukten.
  • Koppene fylles helt opp


Etter dagens slutt

  • Husk å trekk ut stikkontakten av tekoker, kaffetrakter, pølsekoker, vaffeljern mm. Rød hendel under vasken vris opp igjen til høyre. 


Rengjøring av kiosken

  • Vaskemidler står i skapet under pølsegryta.
  • Vask disker og redskaper dere har brukt, rengjør kaffetrakter, pølsekoker, vaffeljern mm og vask gulvet.
  • NB (Det skitne vannet etter gulvvasken tømmes i utslagsvasken ved toalettene).
  • Tørk av bordene i klubbrommet hvis disse har vært i bruk. Vask over gulvet også her om nødvendig.
  • Tøm søppelbøtter i og rundt kiosken og på tribunen. Sett i nye hvite poser. Er det kommet lekk i en pose, skyll ut av bøtten før ny pose settes i.
  • Tøm søppel i garderober.
  • Søppel skal bringes opp i søppelbua (opp trappa på venstre side av Tinntjønn skole) før dere forlater hallen, hallansvarlig har nøkkel til denne (trepinnen).

Dersom noe er ødelagt eller mangler i kiosken MÅ dere kontakte kioskansvarlig.

Kontaktpersoner kiosk: 


Dokumenter som kan skrives ut: 

SHK Kiosk rutiner 2024.docx

SJEKKLISTE KIOSK.xlsx

SHK Oppgjørsskjema dommer.pdf