Avlyser all aktivitet frem mot jul.

Postet av Søgne Håndballklubb den 13. Des 2021

Vi velger nå å avlyse all aktivitet frem mot jul, både treninger og kamper for våre lag. Smittesituasjonen er utfordrende og med fare for å sitte i karantene i julen tenker vi det er viktig å ta denne avgjørelsen allerede nå. 


Vi ønsker alle våre medlemmer og familier en god førjulstid🤶🏻💙


Styret.

Lag fra SHK satt i karantene.

Postet av Søgne Håndballklubb den 26. Apr 2021

Vi har et lag i klubben som er satt i karantene pga smitte hos en spiller. Alle spillerne og foresatte er varslet og har fått tid til testing i dag. For øvrige lag går treninger og kamper som planlagt. 


Samtidig er det alltid viktig å minne om denne:

Smittevernets «gylne treenighet» gjelder for alle lag, trenere og spillere:

1. Om du føler deg syk – hold deg hjemme – alltid. Dette gjelder alle grupper: Spillere – trenere – lagledere – funksjonærer – tilskuere – osv.

2. God hånd- og hostehygiene skal praktiseres på trening og kamp – alltid.

3. Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening og kampaktiviteten som foregår innenfor spillebanen – alltid.


Husk at alle skal følge 1-meters regelen – til enhver tid – med unntak av spillere i oppvarming og trenings-/kampaktivitet.
Velkommen til årsmøte 2021

Postet av Søgne Håndballklubb den 6. Apr 2021

Hei! som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020. 

De som ønsker å delta på møtet må sende en mail til sognehandball@gmail.com innen søndag 11/04-21, 22:00. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet. 

Lenke til møtet på teams blir publisert her senere. 

Saksliste med alle saksdokumenter legges ut under her.

SHK Årsmøte 2021.pdf